Slaven Bilic'ten Gökhan Töre ve Atiba için Beşiktaş'a 77 milyon TL!

Slaven Bilic'ten Gökhan Töre ve Atiba için Beşiktaş'a 77 milyon TL!
West Ham United, Slaven Bilic’in isteği doğrultusunda Gökhan Töre’nin ardından Atiba için de resmen Kartal’ın kapısını çaldı. Töre’ye 13 milyon Pound vererek Beşiktaş’la el sıkışan Londra ekibi; Kanadalı ön libero için de 5 milyon Pound’luk öneride bulundu.

Beşiktaş’taki 2 sezonluk görev süresini tamamlamasının ardından daha önce futbolcu olarak yer aldığı İngiliz temsilcisi West Ham United’ın başına geçen Slaven Bilic; 7. olarak tamamladıkları Premier Lig’de yeni dönemde üst sıralara tırmanmak için harekete geçti.

Hırvat hocadan gelen transfer talebi sonrasında Ada temsilcisi, Siyah-Beyazlılar’ın genç yıldızı Gökhan Töre’nin peşine düştü. Kara Kartal’a başarılı futbolcu için ilk etapta 12 milyon Pound’luk (51 milyon TL) teklifte bulunan Londra temsilcisi; yapılan pazarlıklar sonrasında Beşiktaş’la 13 milyon Pound’a (55 milyon TL) el sıkıştı.

West Ham’lı yöneticiler; bu gelişme sonrasında Slaven Bilic’in bir diğer hedefi Atiba Hutchinson’un peşine düştü.

Atiba ısrarcı oldu
Siyah-Beyazlılar’ın şampiyonluk yaşadığı Süper Lig’de 33’ü 90 dakika olmak üzere toplamda 34 karşılaşmada da görev yaparak mutlu sonun mimarları arasında yer alan Kanadalı için West Ham, kesenin ağzını açtı. 33 yaşındaki ön libero için 5 milyon Pound’luk (21 milyon TL) bütçe ayıran Bordo-Mavili ekip, bu teklifini Siyah-Beyazlılar’a iletti.

İlk olarak teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda bu futbolcuyu takımda tutmayı planlayan yönetimin; Atiba’nın gitmekte ısrarcı olması sonrasında transfere onay verebileceği öğrenildi.

Arena’ya yıldız yağacak
Siyah-Beyazlılar, bu 2 futbolcu konusunda West Ham’la kesin anlaşmaya varılması halinde kasasına tam 18 milyon Pound (77 milyon TL) koyacak. Gelecek sezonda yer alacakları Şampiyonlar Ligi’nde başarı yakalayabilmek için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaşlı idarecilerin; bu kaynakla birlikte takıma önemli takviyeler yapabilecek.

İlk etapta UEFA’yla yapılan Finansal Fair-Play anlaşması sebebiyle transferde bonservisi elinde olan isimlere yönelen yönetim; bu gelirle birlikte elini rahatlatacak ve Vodafone Arena’ya yıldız yağdırabilecek.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Beşiktaş

Maç Özetleri

Puan Durumu

iddaa maç sonuçlar

Kaynak: Fanatik