Shakhtar maçı öncesi can sıkan gelişme!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi 3. Eleme rövanş maçı öncesinde Mehmet Topal'ın durumu ciddiyetini koruyor.
 
Adalesindeki sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan tecrübeli oyuncunun rövanş maçında sahada olabilmesi için yapılacak son kontrolleri beklenecek. 
 
Yıldız oyuncunun sakatlığının sürmesi halinde teknik direktör Vitor Pereira, Portekizli oyuncu Raul Meireles'e görev verecek.
 
Shakhtar'la oyananan ilk maçta Mehmet Topal'ın oyundan çıkmasının ardından Josef-Raul Meireles ikilisinin uyumundan çok memnun kalan teknik direktör Vitor Pereira'nın ikinci maçta da bu ikiliyi bozmayacağı öğrenildi. 
 
Bu arada Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk karşısında maçın son 20 dakikasında süre alan Van Persie'nin Çarşmaba günü oynanacak rövanş mücadelesinde 2. yarının tamamında sahada olması bekleniyor.

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira da rakip Shakhtar adeta ezberledi.

Ukrayna temsilcisinin maç kasetlerini çok ayrıntılı bir şekilde izleyen Portekizli teknik adam her futbolcuya kendi mevkisindeki oyuncuyu içeren ayrıntılı video brifingler vererek bu önemli mücadeleye hazırlıyor. 

Öte yandan taraftarlar Shakhtar maç biletlerine yoğun ilgi gösteriyor. Sarı-lacivertli taraftarlar için ayrılan 1700 bilete 10 bin talep olduğu gelen haberler arasında.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe

Fenerbahçe Transfer