Şenol Güneş'ten futbolculara sakatlık uyarısı!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Cuma günü oynanacak Gençlerbirliği maçı hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, teknik direktör Şenol Güneş, şampiyonlar liginde oynayacakları Napoli maçı öncesi oyuncularını dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Zorlu periyotta her futbolcuya ihtiyaç duyduğunu hem antrenmanların hem de maçların oldukça zorlu geçeceğini oyuncularına aktaran Güneş'in, konsantrasyonlarını kaybetmemelerini istediği de öğrenildi.

Caner Erkin'in yaşadığı üzücü sakatlık sonucu sezonu kapatmasından sonra böyle bir sakatlığı tekrar görmek istemeyen Beşiktaş teknik heyeti, bu konuda elinden geldiği kadar önlem almaya çalışıyor.

Fiziki olarak yorgun olan oyuncuların özellikle daha da dikkatli olmaları istenirken, girilen ikili mücadelelerde de temkinli hareket edilmesi istendi. Oyuncuların sakatlığa zemin olabilecek her türlü durumdan uzak durmalarını isteyen Şenol Güneş, özel hayatları konusunda da uyarılarda bulundu. Dinlenme ve beslenmenin önemli olduğunu, bu anlamda herkesin profesyonel davranarak hayatlarına dikkat etmesi gerektiğini vurguladı.

Gençlerbirliği karşısında sahaya süreceği 11'e de karar vermeye çalışan tecrübeli çalıştırıcı, bu anlamda henüz karar vermiş değil. Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Napoli mücadelesi öncesi rotasyon yapmayı planlayan Güneş, oyuncuların performanslarından da oldukça memnun durumda.

Sakatlıktan kurtulan ve son 1 haftadır takımla birlikte çalışmalara başlayan Oğuzhan Özyakup'un 18 kişilik maç kadrosuna girmesi beklenirken, Necip, Tolgay, Atiba ve Gökhan İnler arasından yapılacak 11 tercihi de merak konusu oldu.

Beşiktaş, Perşembe günü yapılacak son antrenmanın ardından özel bir uçakla Ankara'ya gidecek ve kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?


Kardemir Karabükspor - Medipol Başakşehir maç özeti ve sonucu

Beşiktaş - Antalyaspor maç özeti ve sonucu


Osmanlıspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu

Galatasaray- Trabzonspor maç özeti ve sonucu