Şenol Güneş o haberi bekliyor!

Video yükleniyor...

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Almanya'daki ilk kampta kondisyon, ikinci etap Avusturya kampında ise taktiksel provalar ile hazırlık maçlarına ağırlık veren Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, ideal 11'ini yavaş yavaş şekillendirmeye başlıyor. 
 
Avusturya'daki 5 hazırlık maçında kadroya yeni katılan yabancı transferler de dahil tüm futbolcularının neler yapabileceğini görme imkanı bulan Güneş, 9 ağustos'ta Olimpiakos ile oynanacak hazırlık maçıyla birlikte ideal kadrosunu sahaya sürmeyi planlıyor. 
 
Avusturya'da futbolcularının bireysel olarak neler yapabileceklerini analiz eden tecrübeli teknik adam, pazar günü Yunan takımı karşısında sergilenecek futbolun yeni sezondaki takımın iskeleti için önemli olduğuna inanıyor. Sezona takımının hazır olarak başlamasını isteyen Şenol Güneş, yeni transferlerin fazla zorlanmadan adapte olmalarının da işlerini kolaylaştırdığını belirtiyor. 
 
Şenol Güneş'in en önemli endişesi Veli Kavlak ile Tolgay Arslan'ın sakatlık sonrası geçirdikleri ameliyatlar nedeniyle takımdan uzun süre ayrı kalacak olmaları nedeniyle orta sahada yaşanacak sıkıntı. Bu mevkiye mutlaka transfer isteyen tecrübeli teknik adamın ısrarla istediği Bursaspor'dan eski talebesi Ozan Tufan konusunda görüşmelerde ilerleme sağlanamaması üzerine gözler Gökhan İnler üzerine yoğunlaştı. 
 
Siyah beyazlıların prensipte el sıkıştığı Gökhan'ın transferi konusunda  İtalyan kulübü Napoli ile görüşmelere devam ediliyor. Napoli ile küçük pürüzlerin de aşılma noktasına geldiği ve transferin bir iki gün içinde sonuçlanacağı öğrenildi. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer