Şenol Güneş, futbolcuların sözleşme konularını düşünmemelerini istedi

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta derbi hazırlıkları devam ederken, teknik direktör Şenol Güneş oyuncularına bir dizi uyarılarda bulunup, lider girilen son 3 haftayı lider bitirebilmenin yollarını arıyor. 

Pazar günü Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a konuk olacak siyah beyazlılarda, pazartesi günü takım izin yapmasına rağmen Şenol Güneş ve ekibi mesaiye devam etti. Galatasaray'ın analizini yapan ve bunu oyuncularına detaylı bir şekilde hafta boyu aktaracak tecrübeli çalıştırıcının, zorlu maçta futbolcularından yüzde yüz performans istediği öğrenildi. 

Ligin kalan son 3 haftasında puan kaybına tahammülü olmayan Beşiktaş'ta teknik heyet oyuncuları hafta boyu motive edebilmek için mesai harcayacak. Futbolcuların geçtiğimiz haftalardaki antrenman ve maç temposundan memnun olan Şenol Güneş, özel yaşantılarına ve dinlenmelerine dikkat etmeleri konusunda da uyarılarda bulunacak. 

Şenol Güneş, sezon sonu sözleşmesi bitecek ya da kiralık futbolcuların da sadece maçlara odaklanmalarını, sözleşme konularını düşünmemelerini istedi. Şampiyon olmaları durumda her oyuncunun değerini artıracağını ifade eden deneyimli çalıştırıcının, futbolcularından maçlar dışında akıllarındaki soru işaretlerini düşünmemelerini istediği öğrenildi. 

Galatasaray maçının taktik çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta Şenol Güneş, derbinin stratejisine hafta içindeki çalışmalar sonunda karar verecek. Son oynanan Kayserispor maçında oyuncuların performansından ve saha içindeki yardımlaşmadan oldukça memnun olan Güneş'in, defansın göbeğinde iyi bir performans gösteren Tosic'in 11'de olup olmayacağına da ilerleyen günlerde netleştirecek. 

Ligde avantajı elinde bulunduran Beşiktaş'ın, Galatasaray derbisini kazanması durumda şampiyonluk yolunda önemli bir aşama kaydedecek olması yönetimi de oldukça heyecanlandırıyor. Kayserispor maçının galibiyet primini 20 bin TL'den 40 bin TL'ye çıkartarak oyuncuların iştahını arttıran Beşiktaş yönetiminin derbi primini de 50 bin TL olarak planladığı; ancak rakamın yükselebileceği gelen haberler arasında.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Beşiktaş haberleri
 
Maç Özetleri

Puan Durumu