Samsun'da Özyazanlar dönemi

Samsun'da Özyazanlar dönemi

Samsunspor, teknik direktör Turhan Özyazanlar ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Samsunspor olarak birtakım sorunlarının, birtakım da düşünce ve planlarının bulunduğunu söyledi.

Bu doğrultuda yaptıkları çalışmalardan birini sonlandırdıklarını ifade eden Tomaç, şunları kaydetti:

''Kulübümüze layık, iyi hizmetler verecek, önümüzdeki sezon için takımımızı hazırlayacak ve hedeflediğimiz noktaya bizi taşıyacak sayın hocamızla her konuda anlaşmış bulunuyoruz. Kamuoyunun yakından tanıdığı hocamız, Türk futbolunun tanıdığı bir değer olarak kulübümüzde hizmet edecektir. Kendisiyle görüşmemizde kulübün geleceği ve yeni dönemde tesis edilecek otoritenin sağlanması bakımından hemfikir olduğumuzu belirttik. Camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.''

Bu yapılanma içinde teknik kadro ile futbolcu, teknik kadro ile yönetim kurulu arasındaki sportif ilişkilerde görev yapması için İsa Turan ile de sportif direktör ve genel koordinatör olarak anlaştıklarını ifade eden Tomaç, ''Yönetimin her işe karışması gibi bir konunun da söz konusu olmaması için aradaki köprü görevini İsa hocamız yapacaktır'' dedi.

Hedeflerinin iyi bir çalışma ortamı sağlayabilmek olduğunu da vurgulayan Tomaç, şöyle devam etti:

''Eğer transfer tahtasını açabilirsek, yapılacak desteklerle transferleri gerçekleştirmek istiyoruz. Transfer tahtasının açılması için birtakım engellerimiz var. Bu engellerin de bizim çocuğumuz zannettiğimiz ve bizim içimizden diye düşündüğümüz kimselerden gelmesi de bizi üzüyor. Beklenen desteği henüz kimseden alamadık. Hepimiz bir Samsunsporlu olarak hareket edelim. Temennimiz çalışmalarımızdan bir sonuca ulaşmak. Samsunspor da öncelikle önünü görecektir ve sonucunda bir hedef belirlenecektir.''

TURHAN ÖZYAZANLAR
Samsunspor gibi büyük bir kulüpte görev yapacak olmaktan gurur duyduğunu belirten Turhan Özyazanlar, beklentilerin farkında olduklarını söyledi.

Ancak beklentilerin kulübe yapılacak desteklerle gerçekleşebileceğini ifade eden Özyazanlar, şunları kaydetti:

''Ne kadar büyük destek olursa, beklentileri de o ölçüde karşılayabiliriz. İş bittiğinde 'bundan daha iyisi olmazdı' demek için çalışacağız. Bundan sonra uzun uzun konuşamayacağız. Çünkü konuşmaktan çok çalışma yanlısıyız. Yaptıklarımızla değerlendirilmek istiyoruz. Yani az konuşma, çok iş felsefesiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Özyazanlar, en iddialı oldukları konunun takım oyunu olduğunu ve saha dışında planlananları sahada yapabilecek bir takım oluşturmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Takımın yeni sezonda hazırlıklarını sürdürmesinde kendisine Mesut Çalışkan ve Veysel Beşik'in yardımcı olacağını da belirten Özyazanlar, ''Veysel'in bir özelliği de oynadığı takımlardan 7'sinin süper lige çıkmış olmasıdır'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Özyazanlar ile yardımcıları 1'er yıllık sözleşme imzaladılar.