"Şampiyonluk tükenmiş nefeslere..."

Video yükleniyor...

Türk futbolunun genç kayıpları, Sinan Alağaç ve Ediz Bahtiyaroğlu'nun ortak noktaları, hayata gözlerini yumduklarında üzerilerinde taşıdıkları Eskişehirspor formasıydı...

Es-Es'in coşkulu taraftarı, iki futbolcusunu da, Sinan'ı da Ediz'i de hiçbir zaman unutmadı.

2013-2014 sezonuna, şampiyonluk inancıyla başlayan Eskişehirspor, Ertuğrul Sağlam'la şampiyonluğa ulaşan ikinci takım olmanın hayalini kuruyor. Sahadaki performans ve ortaya konan oyun, Eskişehirspor taraftarını her geçen gün biraz daha ümitlendiriyor, umutlandırıyor.

Ligin etkili takımlarından Akhisar Belediyespor karşısında alınan galibiyetle birlikte, Eskişehirspor tribünleri, adeta resitale başladı.

8 Şubat 2013'te yazılan ve ilk kez 16 Şubat 2013'te oynanan Eskişehirspor-Kayserispor maçında söylenen, Sinan Alağaç ve Ediz Bahtiyaroğlu'nu anan Tükenmiş Nefeslere tezahüratı, Akhisar Belediyespor maçında 8 dakika boyunca Eskişehir Atatürk Stadı'nı inletti.

"Şampiyonluk Tükenmiş nefeslere
Sinan'a Ediz'lere
Hediyemiz olacak.
İnan Es-Es
İşte o büyük gece
Şampiyonluk gelince
Bu şehir yıkılacak..."

Tribün, yalnızca maça gidip golleri alkışlayan bir grup taraftar değildir. Tribün bir ruhtur ve ne hatırlamaktan ne de umut etmekten asla yorulmaz... Tıpkı Eskişehirspor Atatürk Stadı'nı dolduranların Sinan'ı ve Ediz'i anmaktan, şampiyonluğu hayal etmekten yorgun düşmediği gibi...