Salih yuvadan uçuyor mu?

Video yükleniyor...

Salih Uçan'ın Roma Kulübü tarafından transfer edilmek istenmesi Türkiye kadar İtalya'da da gündemin üst sıralarında yer alıyor. İtalyan Basını bu transferde önemli aşama kaydedildiği ve önümüzdeki günlerde anlaşmanın yakın olduğu iddia ediliyor.

Roma Kulübünden haberler paylaşan "giallorossi.net" internet sitesi haberinde 20 yaşındaki Milli Futbolcuyu dünya futbolunda gelecek vaad eden en önemli isimlerden birinin olduğunu ve İtalyan Ekibinin Salih'i renklerine bağlamak üzere olduğunu ileri sürdü.

Fenerbahçe ile Roma arasındaki pazarlıkların günlerdir sürdüğü haberine yer veren "giallorossi.net", görüşmelerin ana hatları ile noktalandığını ve sözleşme aşamasına geçildiğini yazdı.

İtalya'dan gelen bu haberlere rağmen Fenerbahçe Yönetimine yakın kaynaklar herhangi bir anlaşmaya varıldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve İtalyan Kulübü'nün Salih'i almak istiyorlarsa 15 milyon Euro'yu gözden çıkarmaları gerektiğini ifade ettiler.

Fenerbahçe yönetimi Geçtiğimiz günlerde ilk görüşmesini gerçekleştirdiği Caner Erkin için pazartesiyi bekliyor. Milli yıldızın menajeri ile pazartesi günü yeniden bir araya gelecek olan sarı lacivertlilerin belirlediği ücrette arttırrıma gitmesi halinde tarafların anlaşmaya yakın oldukları belirlendi.

Caner'in de ilk tercihinin kulübünde kalmaktan yana olduğu, ancak ilk görüşme sonrasında Fenerbahçe'nin önerdiği yıllık ücret ile Caner'in istediği rakkam arasında 500 bin euroluk bir fark olduğu gelen haberler arasında.