Rocky'nin yeni mekanı Goodison Park!

Video yükleniyor...

Dünya sinema tarihinin en büyük fenomenlerinden biri, Rocky serisinin yaratıcısı, yazarı ve başrol oyuncusu Slyvester Stallone, 7. kez eldivenlerini giyip kamera karşısına geçti.

Serinin unutulmaz karakteri Apollo Creed’in torununa antrenörlük yapmak için boks ringlerine ancak bu defa kenardaki adam olarak dönen Rocky Balboa’nın hikayesinin anlatıldığı Rocky 7 Creed filminin yönetmenliğini de, serinin pek çok filminde olduğu gibi yine Stallone üstleniyor.

Rocky 7: Creed filminin 2016’da vizyona girmesi bekleniyor. Geçtiğimiz hafta filmin en önemli sahnelerinden birinin çekimi, futbol tutkunlarında Rocky heyecanının erken başlamasına neden oldu. Creed’in yardımcı oyuncularından biri Everton taraftarları oldu.

22. haftada oynanan West Bromwich karşılaşması öncesi Slyvester Stallone Everton taraftarlarına bir mesaj gönderdi ve tüm taraftarları Goodison Park’a davet ederek yeni filminin çekimlerine davet etti. Pazartesi akşamı tribünleri dolduran Everton taraftarlarından maçın devre arasında yerlerinde kalmaları rica edildi. Futbolcular sahadan ayrılırken kameralar zemine indi.

Dev ekranda beliren yönetmen Stallone’nin teşekkür mesajının ardından çekime geçildi ve anonslarla Goodison Park tribünleri Hollywood aktörlerine dönüştü.