Galatasaray'da Riekerink'ten sert uyarılar

Video yükleniyor...

Galatasaray'da Trabzonspor yenilgisinin şoku yaşanırken teknik direktör Riekerink'in karşılaşma sonrası oyuncularıyla yaptığı toplantıda sert uyarılarda bulunduğu belirtildi. 

Riekerink'in oyuncularına ''Bu maçı sadece alınan bir yenilgi olarak düşünmek bizi yanıltır. Çok önemli hatalar yaptık ve bunun sonucunda kendi seyircimiz önünde bir maç kaybettik. Herkesin şapkasını önüne alıp bu maçta ne yaptığını değerlendirmesini istiyorum'' şeklinde konuştuğu öğrenildi. 

Hollandalı teknik adamın ''Topla daha çok oynayan, daha çok pozisyon bulan biziz. Rakibimizin kazandığı bir korner bile yok ama sonuç ortada. Demek ki sadece topla oynamak yeterli değil. Kanatları yeterince verimli kullanamadık. Orta sahada basit toplar kaybettik ki golü de böyle yedik. Ben dahil herkes bu maçta ne hata yaptığını, neleri eksik yaptığını düşünüp değerlendirmeli. Bu maç için tam anlamıyla öz eleştiri yaptıktan sonra bu defteri kapatmak zorundayız'' dediği ifade edildi. 

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle Trabzonspor maçının kadrosundan çıkartılan Hakan Balta'nın kalçasında ağrı olduğu ancak durumunun ciddi olmadığı belirtilirken tecrübeli oyuncunun Cumartesi günü oynanacak Adanaspor maçına kadar tam olarak hazır olacağı ve takımdaki yerini alacağı öğrenildi. 

Sarı kırmızılılarda Trabzonspor maçının ardından gözler Türkiye Kupası'nda Dersimspor'la oynanacak maça çevrilirken teknik direktör Riekerink'in bu karşılaşmada ligde kadroya giremeyen , fazla süre almayan oyuncuları değerlendireceği ve bu oyuncuların performanslarını gözlemleyeceği vurgulandı. 

Oyuncularına her an oynayacak gibi sürekli hazır olmaları gerektiğini sık sık hatırlatan Hollandalı teknik adamın Türkiye Kupası maçlarını bu konuda önemli bir fırsat olarak gördüğü ve az şans bulan oyuncularını bu maçlarda oynatacağı öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Kardemir Karabükspor - Medipol Başakşehir maç özeti ve sonucu

Beşiktaş - Antalyaspor maç özeti ve sonucu


Osmanlıspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu

Galatasaray- Trabzonspor maç özeti ve sonucu