Bruno Alves şimdi yandı

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Galatarasay derbisinde alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanırken, teknik direktör İsmail Kartal'ın sonuca rağmen takımın belirli bölümlerde sahaya yansıttığı performanstan memnun olduğu öğrenildi. 
 
İsmail Kartal'ın maçın ilk yarısında Emre'nin oyundan çıkmasına rağmen saha içi düzenden ödün verilmemesini memnunuyitle karşıladığı, ancak bir hafta arayla iki stoperinin aynı şekilde kırmızı kart görmesi nedeniyle çok sinirlendiği belirlendi. 

Bekir'in ardından derbide Bruno Alves'in gördüğü kırmızı kartın kabul edilemez olduğunu dile getiren Kartal'ın, Portekizli oyuncuya takım içi talimatların üst sınırından ceza verilmesi için yönetime raporunu ilettiği ifade edildi. 

Sarı Lacivertlilerde bir günlük izninin ardından Gençlerbirliği maçı hazırlıkları da başladı. İki maçlık cezası devam eden Bekir ile birlikte Alves'in de bu karşılaşmada forma giyemeyecek olması ise teknik kadroyu düşündüren en önemli sorun. 

Teknik kadronun stoper pozisyonunda Kadlec'i kesin olarak forma vereceği, çek oyuncunun yanında ise Serdar Kesimal'ı oynatmayı planladığı belirtildi. Bu sezon hazırlık maçlarında forma şansı bulan Serdar'ın antreman performansındanda memnun olan İsmail Kartal'ın ilk alternatif olarak düşündüğü Serdar Kesimal'ı haftaboyunca antremanlarda deneyeceği belirlendi. 

Bu arada Fenerbahçe kulübü resmi internet bitesinden bir açıklama yayınlayarak cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçı biletlerinin satışına başlandığını duyurdu.