"Prandelli'nin durumu şüpheli"

"Prandelli'nin durumu şüpheli"
Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında Galatasaray'ın Borussia Dortmund'a evinde farklı mağlup olması Avrupa basınında geniş yer buldu.

Almanya'nın Bild gazetesi, ''Klopp tekrar büyülemeye başladı'' başlığını kullanırken, Borussia Dortmund'un Bundesliga'da çıktığı 5 maçta sadece 1 puan toplayabildiğini ancak Sarı-Siyahlıların Şampiyonlar Ligi'nde kalesinde gol görmeden galibiyetlere devam ettiğini ifade etti.

İngiliz SKY Sports "Dortmund 4-0'la Galatasaray'ı kolay geçti" başlığını kullanırken, Galatasaray'ın gruptan çıkma şansının oldukça azaldığını ve grup ikincisi Arsenal ile aralarında 5 puan fark oluştuğunu yazdı.

UEFA'nın internet sitesi ise "Baskın Dortmund, Galatasaray'a fazla güçlü geldi" başlığını kullanırken Aubameyang'ın erken gelen iki golü ile Alman temsilcisinin kilidi erken çözdüğüne değindi.

France Football Dergisi "Galatasaray'ın ayağı kayıyor" başlığını kullanırken grupta yalnızca 1 puan toplayan Sarı-Kırmızılılarda Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin " hedefimiz Türkiye Ligi" sözlerinin altı çizildi.

La Gazzetta Dello Sport "Prandelli riskte. Kupa Galatasaray için bayram havasında geçmiyor" ifadelerine yer verirken "Galatasaray sonuncu ve neredeyse elendi. İtalya Milli Takımı eski Teknik Direktörü yeniden fırtınaya kapıldı" yorumunu yaptı.

Tuttosport, "Süper Borussia, elveda Prandelli." başlığını kullanırken "Almanlar İstanbul'da görkemli bir baskın yaptı" cümlelerine yer verdi.

Corriere Dello Sport "Borussia Türkleri boğdu, Prandelli'nin durumu şüpheli. " başlığı ile haberi duyururken Dortmund'da Ciro Immobile'nin oynamamasına karşın, Prandelli bir üst tura çıkma şansından uzaklaştı, şimdi ise Avrupa Ligi'nde devam etmek için ölümcül taklalar atması gerekecek ifadelerini kullandı.