Prandelli terapide

Video yükleniyor...

Şampiyonlar Ligi grup maçlarına Anderlecht'le berabere kalarak başlayan Galatasaray gözünü lige çevirdi.

Prandelli'nin anderlecht maçında yaşanan taraftar protestolarından futbolcularının olumsuz etkilenmesini engellemek için birebir toplantılar yaptığı ve bu konuda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

İtalyan teknik adamın özellikle morali bozuk olduğu gözlenen Selçuk, Burak ve Veysel'le ilgilendiği ve Balıkesirspor maçına mental olarak hazırladığı bildirildi.

Prandelli'nin Balıkesirspor maçı hazırlıkları sürerken, Selçuk'la özel olarak görüştüğü ve "sen bu takımın kaptanısın. eleştiriler ve protestolar her zaman olacak. Senin takım kaptanı olarak dik durmanı istiyoruz. arkadaşların senden güç alacak" dediği belirtiliyor.

Galatasaray'da Balıkesirspor maçı hazırlıkları da sürerken teknik direktör Prandelli'nin rakiplerini incelemeye aldığı ve anderlecht karşılaşmasının ardından yardımcılarıyla yoğun bir mesainin içine girdiği öğrenildi.

Prandelli'nin Balıkesirspor'un ligde yaptığı iki maçı yakın takibe aldığı ve kasetler izleyerek analizler yaptığı bildirildi.

Galatasaray'da Balıkesirspor maçında cezalı olduğu için forma giyemeyecek Melo'nun yerine yeni transfer Dzemaili sahaya çıkacak. Prandelli'nin Dzemaili'ye orta sahada defansif bir görev vereceği ve defansın önünde oynatacağı belirtiliyor.

Prandelli'nin Balıkesirspor deplasmanında yeniden tek forvete dönüp, Pandev'i yedek kulübesine çekmesi bekleniyor.