Podolski tamam sıra Huntelaar'da

Video yükleniyor...

Galatasaray, Podolski transferi için artık gün sayıyor. Sarı-Kırmızılılar, Alman golcünün transferinde son aşamaya geldi. Galatasaray hem Podolski hem de Arsenal ile her konuda anlaşmaya vardı. Arsenal ile yapılan bonservis bedeli pazarlığı Sarı-Kırmızılılar'ın istediği düzeye getirildi. Alman golcü ile küçük detayların dışında anlaşma sağlanırken transferin resmi olarak duyurulması imzaların atılmasının ardından yapılacak.

Sarı-Kırmızılılar'ın forvet takviyesinin Podolski'yle sınırlı kalmaması bekleniyor. Podolski'nin kanatta da verimli oynayabilmesi nedeniyle Hamza Hamzaoğlu'nun jokerlerinden biri olması beklenirken hücum hattına bir transferin daha yapılacağı kaydedildi. Sarı-Kırmızılılar'ın listesinde ön plana çıkan isimler Oumar Niasse ve Klas Jan Huntelaar.

Şu ana kadar dış transferde tek imzayı Bilal Kısa'ya attıran Galatasaray, Jem Karacan'ı da kısa bir süre içinde resmi olarak duyuracak. Jem Karacan'ın bu hafta İstanbul'a gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun Sarı-Kırmızılılar'ın ikinci resmi transferi olması bekleniyor.

Galatasaray'ın dış transferde uğraş verdiği bir başka mevkiide kale. Geçen sezon Fernando Muslera'nın yedeği olan Sinan bolat'tan istediği verimi alamayan ve yüksek maliyeti nedeniyle arayışlarıa giren Sarı-Kırmızılılar, ilk sıraya Gökhan Değirmenci'yi aldı. Kayseri Erciyesspor'da gösterdiği performansla gözdolduran Gökhan Değirmenci'nin maliyetinin de düşük olması transferde aşama kaydedilmesini sağladı.

İç transferde Sabri Sarıoğlu ile sözleşme yenileyen Galatasaray, Hollandalı Yıldızı Wesley Sneijder ile nikah tazelemek istiyor. Türkiye'de mutlu olan ve Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen Sneijder'e 2+1 yıllık sözleşme teklif edilecek. Sneijder'den olumlu yanıt gelmesi halinde yıldız oyuncuyla Temmuz ayı içinde yeni sözleşme imzalanacağı gelen haberler arasında.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray