Planlarını değiştirmeyecek!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Gaziantepspor maçında Trabzonspor deplasmanındaki 11'ini değiştirmeyi düşünmüyor. Teknik direktör İsmail Kartal, sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle geçen haftaki 11'iyle Gaziantepspor karşısına çıkacak.

Sarı - Laciverliler'de geçen hafta olduğu gibi Diego'nun ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Brezilyalı yıldızla oyunu rakip alanda tutmayı planlayan İsmail Kartal'ın, hafta boyunca yaptığı antrenmanlarda hücum varyasyonları üzerinde durduğu öğrenildi.

Trabzonspor maçında hücumda etkin olamadığı gözlenen Sarı - Lacivertliler'de İsmail Kartal, özellikle Emmanuel Emenike ve Musa Sow ile yakından ilgilendi. İki golcü ismi, hem fiziksel hem de moral olarak üst seviyelere çekmek için toplantılar yapan İsmail Kartal'ın iki öğrencisine de kendilerinden Gaziantepspor maçında gol beklediğini söylediği kaydedildi.

Süper Kupa maçının ardından cezalı duruma düşen Volkan Demirel'in yerine yine Mert Günok kaleyi koruyacak. Sarı - Lacivertliler'de sakatlıkları devam eden Portekizli Raul Meireles ile Egemen Korkmaz, Gaziantepspor mücadelesinde takımdan ayrı kalacak. Haftaiçinde yapılan antrenmanda sakatlanan Mehmet Topal da özel programının dahilinde çalışarak rahatsızlığını kısa sürede atlattı. Tecrübeli oyuncunun Gaziantepspor karşısında forma giyebilecek duruma geldiği öğrenildi. Milli maçlarda sakatlanan Caner Erkin ise özel bandajla sahada olacak.

Öte yandan Gaziantepspor maçında Fenerbahçe Yönetimi, bilet satışı yapmayacak. Mücadeleyi geçici kombine kartları olan taraftarlar izleyecek ve 1 tribün Gaziantepspor maçında kapalı olacak.