Pereria, Skrtel, Kjaer ve Neustadter 3'lüsüne güveniyor!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira Monaco rövanşı öncesi savunma kurgusuna güveniyor.

Skrtel, Kjaer, Neustadter üçlüsünün uyumundan oldukça memnun olan Portekizli Teknik Adamın Fransa'daki maçta da 3-5-2 sistemi ile takımını sahaya süreceği bildirildi.

İlk maçta elde edilen galibiyet ile rakiplerinin daha fazla üzerlerine gelme zorunluğu oluşacağını düşünen Pereira'nın mevcut oyun sisteminin kontrataktan daha çok skor gücü getirebileceği kanaatinde.

Özellikle savunmanın arkasına atılacak uzun toplarda Emenike'nin yükselen form grafiğinin etkili olacağını öngören Vitor Pereira'nın, Nijeryalı'nın yanında Fernandao yerine daha hızlı olan Atıf'ı sahaya sürebilir.

Atıf-Fernandao değişikliğinin yanı sıra cezası sona eren Mehmet Topal'ın da Josef De Souza'nın yerine ilk onbirde yerini alması bekleniyor. Pereira kadrodaki son rütuşu ise kaleci için kullanacak. Ertuğrul'un yerine Fabiano'nun rövenşta kaleyi devralması bekleniyor.

Oyuncuları ile yaptığı toplantıda deplasmanda da gol bulacaklarına emin olduğunu söyleyen Portekizli Teknik Adamın, kalitelerini yansıttıkları takdirde istediklerini elde etmekte zorlanmayacaklarının altını çizdi.

Sarı Lacivertli takımda cezaları devam eden Alper Potuk ve Volkan Şen'in yanısıra tedavisi devam eden Robin Van Persie'nin de rövanşta forma giymesi beklenmiyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri