Pereira teşhisi koydu

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Akhisar Belediyespor beraberliğinin şoku devam ederken, teknik direktör Vitor Pereira savunmada yaşanan sorunlara çare arıyor.

Defansif hatalar yüzünden 2 maçta 4 puan kaybeden ve liderlik koltuğundan inen sarı lacivertli takımda teknik direktör Vitor Pereira, yardımcılarıyla birlikte yenilen gollerin analizlerini çıkarıyor.

Takımına verdiği izin gününde bile Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde kalan ve son maçların kasetlerini izleyen Portekizli teknik adam görüntülü analizler yaparak önemli bir dosya hazırladı.

Milli maçlardan sonra hazırlattığı video analizleri takımına izlettirmeye hazırlanan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira tüm takımın hatalı olduğunu ve savunmaya yeteri kadar desteğin gelmediğini düşünüyor.

Defansın sağında ve solunda oynayan bek oyuncularının hücuma katıldıktan sonra dönüşlerde eksik kaldığını analizler sonucu tespit eden Portekizli teknik adamın, bu konuda oyuncularıyla ayrı bir toplantı yapması da bekleniyor.

Savunmanın ortasındaki ikili Bruno Alves ve Kjaer'den birini yedek bırakmayı düşünen Pereira'nın Kadlec veya Abdulaye Ba'yı bu göreve hazırlayacağı belirtiliyor.

Özellikle duran toplardan yenen gollere sinirlenen Vitor Pereira'nın bu konuda taktik antrenmanlar da yaptırması bekleniyor.

Milli maçlardan sonra Markovic'in de takıma döneceği ve sarı lacivertli takımın tam kadro hazırlıklarını sürdüreceği belirtiliyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe