Pereira, Monaco kadrosunu belirledi

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira Monaco maçı kadrosu ve sistemini kafasında netleştirdi. Sparta Prag ile oynanan hazırlık maçının ilk yarısında sergilenen futbolu baz alan Portekizli Teknik Adam kadroda ufak değişikliklerle Monaco mücadelesine kadar takımını hazır hale getirmek istiyor. 
 
Pereira'nın, 3-5-2 sisteminde takımının ilk yarıda sergilediği oyundan memnun olduğu ifade edilirken, ikinci yarı 4-4-2 ye geçilmesi sonrası rakibe fazla pozisyon verildiği kanaatinde olduğu gelen haberler arasında. 
 
Üçlü savunmada Neustader ve Simon Kjaer'in yanında Skrtel'i monte etmeyi planlayan Pereria'nın Slovak futbolcunun takımla birlikte daha önce forma giymemiş olması nedeniyle kaygılı. 
 
Orta sahada sağda Van Der Wiel solda Hasan Ali Kaldırım'ın forma giymesine kesin gözü ile bakılırken, Ozan-Josef-Salih Uçan üçlüsünün de bozulması beklenmiyor. 
 
Forvet hattında Fernandao ile birlikte Emenike'yi düşünen Vitor Pereira'nın Nijeryalı oyuncunun tedavi sürecini yakından takip ediyor. 
 
Hafta sonu Samandıra Can Bartu Tesislerinde oynanacak bir hazırlık maçı için çalışmalar devam edilirken, Pereira'nın takımın maç eksikliğini en büyük handikapları olarak gördüğü gelen haberler arasında. 
 
10 numara transferi konusunda bekleme politikasını sürdüren Fenerbahçe Yönetimi'nin Monaco maçları sonrası kesin kararlarını vereceği ve bu transferle ilgili son sözü söylemeleri bekleniyor. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri