Pereira, Josef'in partnerini arıyor!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira ideal orta saha kurgusunu bulmaya çalışıyor. Geride kalan Avrupa Kupası maçları ve lig maçlarında değişik alternatifler deneyen Portekizli teknik adamın kafasında oyunu iki yönlü oynayabilen çift önlibero sistemi var.

Ofansif bir takım olma isteğini sürekli dile getiren ve rakibe baskı kuran bir ekip olmak için de daha çok hücum oyuncusu oynatmayı tercih eden Pereira'nın orta sahanın da sistemin bir parçası olması gerektiği görüşünde olduğu öğrenildi.

Birlikte hücum eden;top rakipteyken de etkili savunma yapabilecek ön libero ikilisi isteyen Pereira'nın, bu formülde ilk tercihi Josef De Souza. Brezilyalı oyuncunun performansında çok memnun olan Portekizli hocanın oyuncusundan tek isteği ofansif alanda da daha etkili olması.

Josef'in yanında sezon başından beri Raul Meireles ve Mehmet Topal'ı deneyen Pereira'nın Ozan Tufan'ın antrenman performansını yakından takip ettiği ve aradığı sistemin özellikli bir oyuncusu olduğu saptamasında bulunduğu gelen haberler arasında.

Ozan'ı bir anda değil yavaş yavaş takımın önemli bir yapıtaşı haline getirmek isteyen Pereira'nın, Kasımpaşa maçı ile birlikte oyuncuya süre verme görüşünde olduğu bildirildi.

Volkan Şen'den sonra Markovic'in de takıma katılması kanat alternatifi de artan Pereira'nın milli oyuncuların dönüşü sonrası taktiksel antrenmanlara hız vermesi bekleniyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe