Fenerbahçe'de gözler Trabzonspor maçında

Video yükleniyor...

Avrupa liginde son maçlar öncesi aldığı galibiyetle önemli bir avantaj elde eden Fenerbahçe gözünü Trabzonspor maçına çevirdi.

Sarı lacivertli takımda Grubun sürpriz ekibi Molde'yi hem de deplasmanda yenen ilk takım olmanın sevinci yaşanıyor.

Soğuk hava ve suyla kaplı suni çime rağmen Fenerbahçe son haftalarda oturtmaya başladığı önde basan, pozisyonlar üreten ve kazanan bir takım olma devamlılığını Norveç'te de devam etti.

Molde galibiyeti Fenerbahçe'de büyük bir özgüvene neden olurken, yöneticiler de oynanan futboldan memnuniyetlerini dile getirdiler.

Teknik direktör Vitor Pereira Molde maçı sonrası soyunma odasında tek tek futbolcularına tebrik etti ve gösterdikleri özveriye hayran kaldığını belirtti.

Fenerbahçe ara vermeden Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlarken, hedef Celtic'i Kadıköy'de yenip Ajax'ın Molde'yi yenmesini bekleyerek gruptan lider çıkmak.

Fenerbahçe'de Kadıköy'de oynanacak Celtic maçında Nani ve Kjaer sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

Pazartesi oynanacak Trabzonspor maçı için Norveç'te rahatsızlanan Mehmet Topal'ın durumununa bakılacak. Gribal enfeksiyonun etkilerinin maç gününe kadar geçmesi bekleniyor.

Teknik direktör Vitor Pereira, Ozan Tufan'ın Molde maçındaki performansından da çok memnun kaldı ve milli futbolcuyla Trabzonspor maçında sahaya çıkmayı planlıyor..

Saha zemini ve ağır şartlar yüzünden Molde maçında riske edilmeyen Van Persie'nin ise Trabzonspor karşısında yeniden ilk 11'e dönmesi bekleniyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Fenerbahçe