Orman Rusya'dan onları getirecek

Video yükleniyor...

Dusko Tosic ve Andreas Beck'i resmen renklerine bağlayan Beşiktaş, stoper transferi için arayışlarını sürdürüyor.

Dinamo Moskova'da oynayan Douglas'la anlaşan siyah beyazlı yönetim, bu transfer için önce Rhodolfo'nun kulübü Gremio'dan gelecek yanıtı bekliyor. Rhodolfo transferinin tamamen kapanması halinde Douglas ile sözleşme yapılacak.

Ukraynalı sol kanat oyuncusu Konoplyanka'nın, İspanyol ekibi Sevilla ile anlaşmasının ardından rotasını alternatif isimlere çeviren siyah-beyazlılar, Dinamo Moskova forması giyen Dszudzsak için de harekete geçti.

Moskova'ya giden Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman, Dzsudzsak'ın yanı sıra Douglas için de pazarlıklarını tamamladı. Douglas konusunda hafta içinde son hamlesini yapmaya hazırlanan siyah beyazlı yönetimin 2 stoper alması gündeme geldi. Bu konuda son kararı teknik direktör Şenol Güneş'in vermesi bekleniyor.

Forvet transferi konusunda fazla aceleci davranmayan Beşiktaş yönetimi, sol açık Dzsudzsak'ın transferine öncelik verecek. Dinamo Moskova ile sözleşmesi 6 ay sonra bitecek olan Macar futbolcunun transferinde ciddi bir sorun bulunmadığı belirtilirken, tek sorununun imza parası olduğu belirtildi.

Öte yandan Beşiktaş ilk etap yurt dışı kampı için Almanya'ya gitti.

16 Temmuz'a kadar Almanya'da kalacak siyah beyazlı takım, ikinci kamp dönemi için 20 Temmuz'da bu kez Avusturya'ya gidecek..

İstanbul'da yapılan son antrenmanda Beşiktaşlı futbolcular ilginç bir testten geçtiler. Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine yapılan testlerde siyah beyazlı futbolcuların koşu performansları ve sıçrama yetenekleri ölçüldü.
 
Şenol Güneş'in bu testlerin sonuçlarına göre futbolculara bireysel antrenman programları vererek performanslarını en üst seviyeye getirmeyi planladığı bildirildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?