Orduspor temkinli

Orduspor temkinli
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, "Hedefsiz bir takım değiliz ancak belirlenen hedefe ulaşmak için herkesin sabır göstermesi gerekir" dedi.

Karaağaç, yaptığı açıklamada, geçen sezon Orduspor'un kamuoyu tarafından hedefsiz bir takım olarak gösterildiğini söyledi.

Yapılan yorumlar ve ön yargılara rağmen, Orduspor'un, hedefsiz bir takım olmadığını ortaya koyduğunu ifade eden Karaağaç, şöyle konuştu:

"Biz zaten geçen sezon olduğu gibi bu sezon da aslında hedef takım olarak gösterilmek istemiyoruz. Çünkü Ankaraspor geçen sezon direkt şampiyon adayı olarak gösterildi. Sonucunda lige iyi başlamasına rağmen oluşan baskı nedeniyle devamını getiremediler. Yani bazen hedef takım olarak gösterilmek saha içerisinde size iyi sonuçlar getirmeyebilir. O anlamda Orduspor nasıl geçen sezon maç maç önüne baktıysa bu sezon da onu yapacak. Alınacak sonuçlar bir takımın geleceğini belirler. Her zaman söyledik, hedefsiz bir takım değiliz ancak belirlenen hedefe ulaşmak için herkesin sabır göstermesi gerekir."

Karaağaç, futbolda şans faktörünü de unutmamak gerektiğini belirterek, "Camia olarak herkes üzerine düşeni yapacak. İnşallah futbol şansı da bizim yanımızda olur ve istediğimiz hedefe ulaşırız" ifadesini kullandı.