"Ölçü alınacak bir skor değil"

"Ölçü alınacak bir skor değil"
Ziraat Türkiye Kupası'nda 1461 Trabzon'a 5-0 yenilen Kardemir Karabükspor'un idari menajeri Levent Açıkgöz, altyapıdan 6 oyuncuyu kadroya dahil ederek çıktıkları maçta oyuncularının iyi mücadele ettiğini ancak maçı istenildiği gibi bitiremediklerini söyledi.

Açıkgöz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, golün erken gelmesinin oyuncuların motivasyonunu bozduğunu ifade etti.

İkinci yarıya sakatlıklar nedeniyle 3 oyuncu birden değiştirerek başlamak zorunda kaldıklarını anlatan Açıkgöz, "Oyuncularımız iyi mücadele etti ama maçı istenildiği gibi bitiremediler. Genç oyunculara bu maç bir örnek olur ve bundan sonraki maçlarında daha derli toplu oynarlar. Bu sayede inşallah altyapıdan bir kazanım elde etmiş oluruz" diye konuştu.

1461 Trabzon Teknik Sorumlusu Sebahattin Akbayrak da maçın centilmence geçtiğini belirtti.

Akbayrak, "Maçın skoru belki rakamsal olarak 5-0 gözükebilir ama normalde iki takımın da as kadrolarıyla oynadıkları gibi ölçü alınacak bir skor değil. Daha çok oynamayan oyuncuların maç eksikliğinin giderilmesi açısından ve devre arasına giderken oyuncuların son durumlarını görmek açısından kurulan kadrolar sahadaydı" ifadelerini kullandı.

Kendi adlarına skorun sevindirici olduğunu belirten Akbayrak, kupada iki müsabakalarını kazandıklarını ancak ligde de maç kazanmaları gerektiğini kaydetti.