Ocak ayında yolculuk var

Video yükleniyor...

Gaziantepspor'la oynanan ve 4-4 biten karşılaşma sonrası Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanırken, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakılmaları Trabzon'da en çok konuşulan konu oldu.

Karşılaşma sonrası Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Vahid Halilhodzic'le biraraya gelip oynanan futbol üzerine konuşurken; Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun saha içi performansından duyduğu memnuniyetsizliği Boşnak teknik adama ilettiği ve sonrasında da kadro dışı kararının alındığı ifade edildi.

Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı kalma kararının nedenini Halilhodzic'e sorduğu, tecrübeli teknik adamınsa "bunu bana değil, başkana sorun" cevabını verdiği öğrenildi.

Halilhodzic - İbrahim Hacıosmanoğlu görüşmesinde devre arası takımdan gönderilmesi muhtemel isimlerin de konuşulduğu ve Halilhodzic'in listesini şekillendirdiği öğrenildi.

Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun ardından kadroda kendine şans bulamayan İshak Doğan ve sakatlığı devam eden Aykut Demir ile takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Emre Güral'ın da ara transfer döneminde Trabzonspor'dan ayrılacakları belirtildi.