Nuri Şahin: "Yaptıklarım Antalyaspor'da işe yaradı"

Nuri Şahin: "Yaptıklarım Antalyaspor'da işe yaradı"
Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmun'da yardımcı antrenörlük yapan Nuri Şahin, kariyeri ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Sky Sports'a açıklamalarda bulunan Şahin, "Çocukluğumdan beridir desteklediğim kulübün bana ihtiyacı olduğunu hissettim. Takım zor durumdaydı. Zor bir karar verdim ancak yüreğimi dinledim ve yüreğim bana Dortmund'un ihtiyacı olduğunu söyledi." dedi.

"Çok şey değişti ama..."

Nuri Şahin, "Çok şey değişti ama antrenman sahasına giden yol hala aynı... Eski dairemde kalıyorum. Büyüdüğüm yere geri dönmek çok iyi bir duygu. Futbol dışında da çok şeye yatırım yaptım. Her şeyi öğrenmek istedim." diye konuştu. 

Uzun süre boyunca antrenörlüğü düşündüğünü aktaran Şahin, "Ne yapmam gerektiği konusunda çok düşündüm, zaman harcadım. Kariyerimde en büyük etkiye sahip olan Jurgen Klopp ve Thomas Tuchel'in karışımı inanılmazdı. Sistemler ve antrenman seansları hakkında kafa yormaya başladım. Taktik panosuna aşık oldum." ifadelerini kullandı. 

"Yaptıklarım işe yaradı"

Dortmund'a geçmeden önce çalıştırdığı Bitexen Antalyaspor'da başarılı bir performans sergilediğini düşündüğünü belirten Şahin, "Sahip olduğum ilkelerin işe yaradığını görmek beni çok mutlu etti. Yaptıklarım, Antalyaspor'da işe yaradı. Antalya'daki ivmeyi değiştirdik." ifadelerini kullandı. 

Teknik direktörlüğe bir gün tekrar döneceğini söyleyen Şahin, "Bir gün teknik direktörlüğe geri döneceğim ve bu dört ya da beş yıl sonra olmayacak. Çok hırslıyım. Bir takıma liderlik etmek istiyorum. Eğer teknik direktörlük kariyerim futbol kariyerimle aynı giderse çok mutlu olacağım." diyerek sözlerini sonlandırdı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler


ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN