"Ne gerekiyorsa yapacağız"

Video yükleniyor...

Hafta boyunca antrenmanları basına ile taraftara kapatarak futbolcularıyla başbaşa kalan ve Kayseri Erciyesspor maçının taktik hazırlıklarını yapan Trabzonspor oldukça moralli...

2 gündür Trabzon'da çalışıp antrenmanları takip eden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, gündemi meşgul eden konuları yönetim kuruluyla görüşüp karara bağladı. Başkan Hacıosmanoğlu teknik heyetle de bir görüşme yaparak bu sezon Avrupa Kupalarına katılmanın çok önemli olduğunun altını çizdi.

Kayseri Erciyesspor maçına çok önem verdiklerini belirten teknik sorumlu Hami Mandıralı, "Rakibin durumunu biliyoruz ancak biz de bir hedefin peşinden koşuyoruz ve bu hedefe ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacağız" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un bu kritik sınav öncesi, sakat Özer ve cezalı Aykut'tan yoksun olmasının yanı sıra 11 oyuncusu da sarı kart sınırında bulunuyor. Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, Eskişehir deplasmanında uzun bir aradan sonra oyuna oldığı ve performansından memnun kaldığı Soner'e Kayseri Erciyesspor karşısında da hazır olması talimatını verdi.

Öte yandan eşinin rahatsızlığı nedeniyle Lyon'da bulunan Florent Malouda Trabzon'a dönerek Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir görüşme yaptı. Fransız oyuncu bu görüşmeden sora takımla birlikte antrenmana katıldı.