Napoli'de Garcia'nın koltuğu için iki aday!

Napoli'de Garcia'nın koltuğu için iki aday!
Geçen sezonu Luciano Spaletti önderliğinde şampiyon olarak tamamlayan Napoli, yaz döneminde ise kurt çalıştırıcı ile yollarını ayırmıştı. Bu ayrılık sonrasında Rudi Garcia'yı takımın başına getiren Napoli'de işler geçen sezondan çok daha farklı ilerlerken, Garcia'nın İtalya macerasının kısa sürmesi ve 59 yaşındaki teknik direktör ile yolların ayrılması bekleniyor. 

Talksport'ta yer alan habere göre Napoli, Rudi Garcia ile yollarını ayırması halinde takımın başına Antonio Conte veya Igor Tudor ikilisinden birini getirmek istiyor. 

Haberde, Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in Antonio Conte'yi takımın başında görmeye sıcak olduğu ve ilk temasların gerçekleştirildiği de aktarıldı. Başkan ve Conte arasında resmi bir toplantının da kısa süre içerisinde yapılacağı belirtildi. 

Son olarak İngiltere Premier League ekibi Tottenham'ı çalıştıran Conte, takımın başında çıktığı 76 karşılaşmada 1.78 puan ortalaması tutturmuştu. 

54 yaşındaki çalıştırıcı, 4 kez İtalya Serie A, 1 İngiltere Premier League, 1 İngiltere Kupası ve 2 İtalya Süper Kupası kazanma başarısı da göstermişti.

beinsports.com.tr / Dış Haberler