Nani için yeni teklif

Nani için yeni teklif
Manchester United’ın yıldızı, Galatasaray’ın yıllık 4 milyon Euro teklifine sıcak bakıyor. Ancak Portekizli oyuncu kesin kararını vermek için bir hafta düşünme süresi istedi.

Hürriyet'in haberine göre Mayıs ayından beri Cimbom’un radarında olan ve son olarak Monaco’nun da ilgilendiği kanat oyuncusu için Manchester United 12 milyon euro talep ediyor. Ancak G.Saray da 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında büyük bir transfer hamlesi daha yapmaya çok yaklaştı.

Nani’nin, mutlak Şampiyonlar Ligi prensibi nedeniyle Fransızlara ‘hayır’ demesinin ardından geçen 3 haftalık süreçte sarı kırmızılıların eli güçlendi. Portekizli futbolcunun da yıllık 4 milyon Euro teklifine sıcak bakıp, G.Saray’da tanıdığı Drogba ve Eboue gibi oyunculardan ve takım ve İstanbul hakkında bilgi aldığı ortaya çıktı.Transferdeki tek soru işareti ise, Alex Ferguson’un görevi bırakması ile Manchester United’ın başına geçen David Moyes’in daveti oldu.

Kırmızı Şeytanlar’ın yeni menajeri, geçen sezon fazla şans bulamayan Nani’yi yeni sezonun hazırlık kampına davet etti. İngiliz ekibinin yeni çalıştırıcısının planlarına dahil etmeyi düşündüğü yıldız da M.United’da kalmak ya da Türkiye’ye gelmek konusunda kesin kararının vermek için Galatasaray’dan 1 hafta düşünme süresi istedi.