Mustafa Denizli resmi imzayı attı!..

Video yükleniyor...

Galatasaray ile anlaşmaya varan Mustafa Denizli resmi sözleşmeye imza attı.

"ÜZGÜNÜZ, KIRGINIZ, KIZGINIZ"
Florya'daki imza töreninde ilk olarak sözü Başkan Dursan Özbek aldı. Konuşamasına dün oynanan A. Madrid maçını hatırlatarak başlayan Özbek, "Bugün yeni bir başlangıç ama fün dolayısıyla üzgünüz, kırgınızı ve kızgınız. Ancak sonucun dünün eseri olmadığının farkındayız. Bu birikimin bir sonucuydu. Yapılan tüm hataları başkan olarak üstleniyorum ve bedelini ödemeye hazırım" dedi.

"REYTİNG İÇİN BAŞKAN OLMADIM"

Özbek, konuşmasına, "Galatasaray için ilk kez göreve çağırıldığımda hiç tereddüt etmeden kabul ettim.  Bu dönemde de yine bu ihtiyaç doğrultusunda başkanlığa seçildi. Buradan da bütün genel kurula tekrar teşekkür ediyorum. Bir telefonla Galatasaray'da elimi taşın altına koydum. Medyada olmak, reyting için Galatasaray'a başkan olmadım. "Karşınızda çocuk ruhuyla bir Dursun Özbek olarak varım. Dersini asan, okuldan kaçan bir Dursun Özbek olarak buradayım" ifadeleriyle devam etti.

Özbek son olarak, "Sevgili hocama 'Yuvana hoşgeldin' diyorum. Geri dönüşü tüm Galatasaraylıları duygulandırmıştır.  Hocamın Galatasaray'da başarılı bir şekilde parantezi kapamasını diliyorum" dedi.

"BENİM İÇİN DEĞİL, TAKIM İÇİN BAŞLANGIÇ"
Daha sonra sözü alan Denizli ise, "Bugün itibariyle, teknik adamlık hayatımın önemli bir bölümünün başladığı yerde tekrar olmaktan çok mutluyum. Yorgun gözükebiliriz, dün 10 saat uçtuk. Bu yorgunluk bizi yıldırmaz. Galatasaray'a hizmet vermiş meslektaşlarımı bir kez daha kalben anmak, onlara selam ve teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Geçmiş ile ilgili hiçbir şeyi sorgulamayacağız. başarılı işleri devam ettireceğiz. Bu fiziki de olabilir eleman bazında da olabilir. Benim için camia yeni bir başlangıç değil; ama takım yeni bir başlangıç" diye konuştu.

"YARIN YENİ BİR BAŞLANGIÇ"
Takımın sıkıntılı bir dönemde olduğunu ifade eden Denizli, "Neler yaparız, nasıl bu sıkıntılı ortamdan çabuk çıkabiliriz, bunların teoride pratikteki koşullarına bakacağız. Takım çok değerli bir gruptan oluşuyor. Takım hakkında bilgi sahibiyim. Şartlar ne olursa olsun kendilerine çok inandığım bir grupla olacağım. Grupla ilgili bireysel hiçbir kararım yoktur. Hiçbir futbolcu için önyargım yok. Tüm futbolcular için yarın yeni bir başlangıç ve değerlendirme olacak. Futbolcular bir takım şeylerin değiştiğini görecek. Bugün benim için de takımım için de yeni bir yol haritasının başlangıç günüdür" dedi.

"BÜTÜN GALATASARAYLILAR EMİN OLSUN"
Göreve başlarken, herhangi bir umutsuzluğu olmadığını belirten tecrübeli teknik adam, "Karar vericinin doğrusu ve yanlışı kendini bağlar. Vereceğim her karar camiamın, kulübümün ve takımının yanında olacak.. Bu tablo beni asla umutsuzluğa kaptırmaz. Bu tabloyu değiştireceğiz. Bundan bütün Galatasaraylıların emin olması lazım.  Benim çalışma tarzım, yapmak istediklerim, iki günde benimsenecek şeyler değil. Bütün olmak için herkes birlikte hareket eder, hedef konur. Bu sözler takımımadır" ifadelerin kullandı.

SNEIJDER'İN SÖZLERİ İÇİN NE DEDİ?
Sneijder'in dün Atletico maçının ardından yaptığı açıklamalar hatırlatılan Denizli, "Dün artık bitmiştir. Bundan sonra bizim için faydalı olan, bizi başarıya götürecek neler varsa onları düşünüp yapacağız.  Kaybetme duygusunun, maç sonrası yorgun bir futbolcuda neler yaratabileceği çok iyi biliyorum" dedi.

"KRİZ VE BASKI BENİM KAN KARDEŞİM"
Tüm Galatasaray camiasının kendisini desteklediğin hatılartılması üzerine Denizli, "Bu desteği boş çıkarmamak için bir tık daha fazla çalışacağım. Kriz ve baskı, benim antrenörlük hayatımda kan kardeşim oldu. Onları hep olağan gördük. Şimdi bu krizi araştıracağız. Baskılar ve krizler olmazsa bizim farklı taraflarımız ortaya çıkmaz" ifadelerini kullandı.

ORMAN'A CEVAP VERDİ

Beşiktaş Başkanı Orman'ın "Galatasaray'ın başında bir Beşiktaşlı olacak" sözleri de soulan Denizli, "Fikret Orman'a teşekkür ederim. Türkiye'deki hiçbir teknik direktöre sorulmayacak bir soru bana soruldu. Bir gün bana çocukluğumda tuttuğum takımı sordular, 'Beşiktaşlıyım' dedim. Sayın başkanla tanışırız, bana destek mi oldu, sorumluluk mu yükledi, bilemem. Bu soru bana ilk sorulmuştu. Bu soruya, bu camianın bana öğretmiş olduğu dürüstlükle cevap verdim. Teknik adamlık hayatımın 3'te 1'i burada geçti" dedi.

"KARABULUT DEĞİL, HAFİF BİR SİS"
Galatasaray'ın üzerindeki karabulutları nasıl kaldıracağı sorulan başarılı teknik adam, "Bu göreceli bir kavram, sizin karabulut dediğiniz durum benim için hafif bir sis. Ben ne kadar bulutlar gördüm" dedi


Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Galatasaray

 
Gelişmeleri canlı olarak takip ediyoruz...