Musa Nizam Trabzonspor'da!

Video yükleniyor...

Trabzonspor Musa Nizam'la anlaşmaya vardı.

Bordo mavili takımın teknik direktörü Vahid Halilhodzic, transferi icin kendisine önerilen isimlere "Daha kaliteli oyunculara ihtiyacımız var" diyerek onay vermemişti.

Bu arada Trabzonspor'da isimlere gündeme getirilen Emrah Başsan ve Musa Nizam'ın da transferlerinden vazgeçilmişti. Ancak savunmada yaşanan sakatlıklar sonrası tecrübeli teknik adam, Musa Nizam'ın transferine onay verdi.

Daha önce çarşamba günü kampa katılacağı açıklanan Cezayir'li oyuncu Belkalem'in ise 1 gün gecikmeli olarak kampta olması bekleniyor.

Trabzonspor'un Avusturya kampında sakatlıkların artması teknik heyet ve sağlık heyetini harekete geçirdi.

Emre Güral, Zeki Yavru ve Kadir Keleş'in ardından sakatlanan Jose Bosingwa tedbir amaçlı antrenmana çıkarılmazken Teknik Direktör Vahid Halilhodziç futbolcularına dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Öte yandan dizindeki sakatlık nedeniyle kampın başından bu yana antrenmanlara katılamayan Bourceanu'ya tekliflerin geldiği, sakatlık süresinin uzaması halinde bu oyuncuya gelen tekliflerin değerlendirilebileceği iddia edildi.

Yabancı kontenjanını açmak isteyen Trabzonspor henüz Bamba'yı elinden çıkaramadı. Kamp sonu Trabzon'da 28 kişilik kadrodan göndereceği oyuncuların isimlerini netleştirmeye çalışan Vahid Halilhodziç'in listesine girmek istemeyen futbolcular oldukça sert antrenmanlar çıkarıyor.

Bu arada Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor kampına katılırken, Pazartesi günü kampa giden CEO Burak Gürdal transferle ilgili son gelişmeleri Vahid Halilhodziç'le paylaştıktan sonra salı gecesi kamptan ayrıldı.