Mourinho'nun Şampiyonlar Ligi planı net

Mourinho'nun Şampiyonlar Ligi planı net
Manchester United geçen sezon Avrupa Ligi'ni kazanması sayesinde 644 gün aradan sonra yeniden Şampiyonlar Ligi'ne dönüyor.

Kırmızı Şeytanlar Devler Ligi macerasına Basel karşısında başlayacak. Taraftarın beklentileri büyük ancak menajer Jose Mourinho gerçekçi.

Şampiyonlar Ligi'nin Man. United'ın doğal mücadele alanı olduğunu vurgulayan Mourinho, bununla birlikte Avrupa'nın elit kulüpleri ile aralarındaki farkın hala kapanmadığını hatırlattı.

Henüz Avrupa'nın zirvesinde yer alan 5-6 takıma kimsenin yaklaşamadığını vurgulayan Mourinho; "Bu takımların dışında Şampiyonlar Ligi ile UEFA Avrupa Ligi birbirine çok benziyor. Örneğin geçen yıl Avrupa Ligi'nde karşılaştığımız Feyenoord ve Anderlecht, bu yıl ülke şampiyonları olarak Şampiyonlar Ligi'nde... Bizim hedefimiz gruptan çıkmak ve eleme turlarında Avrupa'nın en iyilerine karşı nerede bulunduğumuzu görmek olacak" dedi.

Mourinho sık sık elit seviyedeki kulüplerle aralarındaki farkı kapamak için bir transfer dönemine daha ihtiyaç duyduğunu söylüyor.