Montella'dan mağlubiyet yorumu: "Bizim için üzücü olan..."

Montella'dan mağlubiyet yorumu: "Bizim için üzücü olan..."
Hazırlık maçında A Milli Takımımız ile Macaristan karşı karşıya geldi. Mücadele, 1-0'lık Macaristan galibiyeti ile tamamlandı. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, maç sonrasında açıklamalarda bulundu. 

MACARİSTAN - TÜRKİYE MAÇININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

Montella, "Zorluk derecesi yüksek bir maçtı. Oyuncularımızın verdiği reaksiyon çok iyiydi. Plana sadık kaldılar. İkinci yarı yüzde 70 topa sahip olma oranıyla oynadık. İkinci yarı çok fazla gol pozisyonuna girdik sadece gol atamadık. Genel olarak oyundan memnunum." dedi. 

A Milli Takım Teknik Direktörü, "İlk yarı 2-3 net fırsatımız vardı. Son paslarda sıkıntı çektik. Oyuncuları tebrik etmek gerekiyor. Plana sadık kalarak net bir mesaj verdiler. Bizim için üzücü olan sonucun bu şekilde olmasıydı. Maçın hakkı bu değildi." şeklinde konuştu. 

"Çok teşekkür ediyorum"

Macaristan Teknik Direktörü Marco Rossi'nin, 'Maç berabere bitse daha adil olurdu' sözünü de değerlendiren Montella, "Rossi'ye çok teşekkür ediyorum. Macaristan da çok iyi bir takım. Biz de en iyisini yapmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Milli takımda golcü oyuncu ihtiyacı olup olmadığını da değerlendiren İtalyan çalıştırıcı, "Kapılarımız herkese açık. Bu konuda herhangi bir sıkıntı yok." ifadelerini kullandı.