Merih Demiral'ın kampanyasına Gianluigi Buffon da katıldı

Video yükleniyor...

Milli futbolcu Merih Demiral, ünlü kaleci Gianluigi Buffon'un imzalı eldivenlerinin açık artırma usulü ile satılarak elde edilen gelirin depremzedelere bağışlanacağını duyurdu.

İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'ın Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere yönelik kampanyasına destek büyüyor.

Merih Demiral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tarihin en iyisi Gianluigi Buffon, imzalı eldivenleri ile destek oluyor. Efsanenin eldivenlerini açık artırmayla satışa çıkarıyoruz. Gelir deprem bölgesinde kullanılmak üzere Ahbap derneğine bağışlanacaktır." duyurusunu yaptı.

Milli futbolcunun girişimiyle daha önce PSG'den Lionel Messi ile Kylian Mbappe, Real Madrid'in Belçikalı yıldızı Eden Hazard, Manchester City'den Norveçli Erling Haaland ve Belçikalı Kevin De Bruyne, Tottenham'dan İngiliz Harry Kane, Al Nassr'dan Portekizli Cristiano Ronaldo, Juventus'tan İtalyan Leonardo Bonucci, Roma'dan Arjantinli Paulo Dybala, Atletico Madrid'den İspanyol Alvaro Morata ve Fransız Antoine Griezmann'ın imzalı formaları, açık artırmayla satışa çıkarılmıştı.

Merih Demiral, Ronaldo, Bonucci ve Dybala formalarının 5 milyon liraya satıldığı bilgisini paylaşmıştı. Merih Demiral, kampanyaya destek veren Hakan Çalhanoğlu'na da teşekkür etti.

DEPREM yazarak 1866'ya mesaj atabilir ve AFAD'a bağışta (20 TL) bulunabilirsiniz.