Melo transferi kördüğüm!

Video yükleniyor...

Inter maçının ardından 1 gün izin yapan Galatasaray, Süper Kupa'daki Bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ilk resmi maç öncesi futbolcularıyla geniş kapsamlı bir toplantı yaparak sezon hedefleri ve takımın son durumu hakkında değerlendirmeler yaptıç

Zor bir sezona başladıklarını oyuncularına ileten Hamza Hamzaoğlu'nun geçtiğimiz sezonu örnek gösterdiği ve takım olgusunun bozulmaması halinde yeniden mutlu sona ulaşacaklarını futbolcularına ifade ettiği öğrenildi.

Galatasaray, Bursaspor maçı hazırlıklarına başlarken, Hamza Hamzaoğlu yeni sezon öncesi defans kurgusunu değiştirmeyi düşünmüyor.

Sabri, Chedjou, Hakan Balta ve Telles dörtlüsüyle sahaya çıkmayı planlayan Hamzaoğlu'nun kanatlarda Podolski - Yasin ikilisine şans vermesi bekleniyor.

Galatasaray bir yandan Süper Kupa ve Lig için hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da Melo için Inter'le pazarlıklar devam ediyor. Son yapılan görüşmelerden beklenen sonuç çıkmadı.

Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Brezilyalı yıldız için Inter kapısı şimdilik kapanırken, menajerinin Flamengo ile de görüşmeler yaptığı öğrenildi.


Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray
 

Galatasaray transfer