Anadolu derbisinde kazanan çıkmadı (ÖZET)

Anadolu derbisinde kazanan çıkmadı (ÖZET)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftası Anadolu derbisine sahne oldu. Medicana Sivasspor evinde konuk ettiği Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşmaya taraftarının desteği ile istekli başlayan Sivasspor, Eneramo ile rakip kalede girdiği gol fırsatlarından yararlanamadı. Kayserispor, Ömer Bayram ve Biseswar ile Setkus'un koruduğu kaleyi ilk yarıda geçme başarısı gösteremedi ve ilk 45 dakikalık bölüm 0-0 beraberlikle sona erdi. Mücadelenin 26. dakikasında Kayserisporlu Derley sakatlanarak oyundan çıktı. Golcü ismin yerine oyuna Aiyegbeni dahil oldu.

İkinci 45 dakikalık bölümde takımların etkili atakları olmasına karşın gol sesi çıkmadı ve karşılaşma başladığı gibi golsüz beraberlikle sona erdi.

Bu sonuçla Kayserispor puanını 18 yaptı ve 13. sırada kalırken Medicana Sivasspor ise 14 puanla 15. sırada kendine yer buldu.

STAT: Sivas 4 Eylül
HAKEMLER: Suat Arslanboğa, Alpaslan Dedeş, Uygar Bebek
 
MEDICANA SİVASSPOR: Setkus, Cicinho, Boye, İbrahim Öztürk, Erkan Kaş, Yiğit İncedemir (Dk. 40 İbrahim Akın), Kone, Yekta Kurtuluş, Burhan Eşer, Beykan Şimşek, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk
 
KAYSERİSPOR: Abdulaziz Demircan, Zeki Yavru, Mabiala, Mustafa Akbaş, Ömer Bayram, Mijailovic, Sow, Deniz Türüç, Biseswar, Diego Lopes, Derley (Dk. 26 Yakubu)
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

SARI KARTLAR:
Dk. 29 Mijailovic, Dk. 31 Yakubu (Kayserispor), Dk. 41 Yekta Kurtuluş (Medicana Sivasspor)