Barış Alper Yılmaz: "Mbappe'ye benzetilmek güzel ama..."

Video yükleniyor...

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri karşılaşmasında Letonya ile karşılaşacak olan A Milli Takım'dan Barış Alper Yılmaz, maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Yılmaz, "Zor bir maçtı. Önemli olan kazanmaktı. Ben gol attım ama sonuç olarak takım arkadaşlarımın oyunu çok önemliydi. Mevki çok önemli değil, hocam nerede şans veriyorsa orada takıma faydalı olmak istiyorum." dedi. 

Barış Alper Yılmaz, "Maç maç bakıyorum. Hocamın verdiği görev ve taktikle faydalı olmak istiyorum. Letonya'yı yenmek ve lider olarak devam etmek istiyoruz. Letonya, Ermenistan'ı yendi ve moralliler. Biz de sahaya lider çıkacağız. Biz kendi oyunumuzu oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok. Bu jenerasyon, çok yetenekli. Milletimiz bize güvensin. Avrupa Şampiyonası'na katılacağız." ifadelerini kullandı. 

"Çok büyük hedeflerimiz var"

Tüm odaklarının Letonya maçı olduğunu belirten başarılı futbolcu, "Aramızda EURO 2024'ü konuşuyoruz. Çok büyük hedeflerimiz var. Oraya katılmak istiyoruz. Önceliğimiz, Letonya maçı. kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Önemli olan Letonya maçı. Cenk ve Hakan ağabeyler kariyerli, tecrübeli ve bize sürekli deneyimlerini aktarıyorlar. Letonya maçını inşallah kazanacağız, Konya halkını da maça bekliyoruz." dedi. 

Barış Alper Yılmaz, "Mbappe'ye benzetilmek çok güzel ama Cristiano Ronaldo'yu çok beğeniyorum ve onu izlemeyi seviyorum." şeklinde konuştu.

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN