Mancini gol sorununu böyle çözecek!

Video yükleniyor...

Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, son haftalardaki gol sorununa çare arıyor. Drogba'nın sakatlanması, Umut Bulut'un bekleneni verememesi ve İsmail Berk'in henüz çok tecrübesiz olması İtalyan teknik adamı tek forvete yönlendirdi.

Mancini'nin, Elazığspor deplasmanında Burak Yılmaz'ı tek forvet olarak oynatacağı öğrenildi. 13 golle takımın en skorer ismi olan Burak Yılmaz ile özel olarak ilgilenen İtalyan teknik adam, son gol kralının şanssızlığını kırmasını istiyor.

Son olarak kupadaki Bursaspor maçında 2 gol birden atan Burak Yılmaz ligde ise haftalardır suskun. 25. haftadaki Akhisar Belediyespor maçından bu yanan gol sevinci yaşamayan Burak Yılmaz, Elazığspor karşısında haftalardır süren suskunluğuna son vermek istiyor.

Mancini'nin Burak Yılmaz dışında gol umudu ise Wesley Sneijder... Hollandalı yıldız, Burak Yılmaz'ın tek forvet oynamasıyla serbest pozisyona geçecek.

Elazığspor maçı öncesinde Mancini'ye sevindirici bir haber de Aurelian Chedjou'dan geldi... Son olarak Kardemir Karabükspor maçında kendine yer bulan Kamerunlu oyuncu, yaklaşık 1 buçuk aydır takımın uzağında... Geride kalan haftada sakatlığını tamamen atlatan Chedjou, forma giyebilecek düzeye geldi. Mancini'nin Chedjou'yu kritik Elazığspor deplasmanında oynatabileceği gelen haberler arasında...

Bu arada Başkan Ünal Aysal ile Roberto Mancini, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kritik bir zirve gerçekleştirdi. Başkan Aysal, İtalyan teknik adama, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmaları ve ligi ikinci sırada bitirip Şampiyonlar Ligi vizesini doğrudan almaları yönündeki beklentilerini dile getirdi... Aysal ayrıca, Mancini'nin basında yazılanlara kulak asmamasını ve hedeflere konsantre olmaları gerektiğini söylediği öğrenildi.

Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray günü çift antrenmanla tamamlarken, kasığında ikinci derece yırtık tespit edilen Sabri Sarıoğlu çalışmayı düz koşuyla tamamladı.