Liverpool fatihine 'hazır ol' emri!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Cenk Tosun sevinci.. Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1.5 aydır forma giymeyen cenk tosun'un çarşamba gününden itibaren takımla birlikte antrenmanla çıkacağı belirtildi.

Teknik Direktör Slaven Bilic'in Cenk'i hazır olması halinde kadroya dahil edeceği ve genç oyuncuyu kullanmak istediği ifade edildi.

Bilic'in Balıkesirspor maçında kırmızı kart gören Pedro Franco'nun yerine savunmada Necip'e görev vereceği belirtildi

Kalede Cenk Gönen, savunmada Serdar, Necip, Ersan ve Opare'yi oynatacak olan Bilic, orta alanda ise Veli, Atiba, Gökhan Töre, Olcay, Sosa veya Tolgay'I değerlendirecek.

Sosa'nin formsuz olması nedeniyle kara kara düşünen Bilic, Tolgay'a 'hazır ol' talimatı verirken, Oğuzhan'a da "Sana ihtiyacım var" mesajı gönderdi. Cezası sona eren Oğuzhan Sivasspor maçı kadrosunda yer alacak.

Bu arada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı kulübün dergisinin mart sayısındaki yazısında, 19 Mart'ta kulübün kuruluşunun 112. yılını kutlayacaklarını hatırlattı. Orman, "Hepimiz, dünyadaki tüm Beşiktaşlılar için en gururlu, en onurlu gün. Beşiktaşımız, Serencebey semtinde 22 yürekli büyüğümüz tarafından kurulmuş, 112 yıldır nesillerden nesillere gururla taşınmış, milyonların sevgisiyle bugünkü çağdaş düzeyine ulaşmıştır. Beşiktaş'ı 112 yıldır tertemiz duygular, sevgi, aşk, fedakarlık, emek, hizmet, dayanışma, birlik ve beraberlik ayakta tutmuştur. Bizim en büyük gücümüz, bu değerlerimizdir" ifadelerini kullandı.

Orman, 8 Mart'ta kutlanacak Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken, Çanakkale Savaşı'nın yıldönümünde 'Çanakkale geçilmez' efsanesini yaşatanları saygı ve sevgiyle andığını ifade etti.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş