Lig arası Cim Bom'a yaradı

Video yükleniyor...

Liglerin 1 hafta kaydırılmasının ardından Burak Yılmaz ve Semih Kaya'nın tedavilerinin hız kazandığı belirtildi. 

Trabzonspor maçı düşünülerek Kardemir Karabükspor karşılaşmasında riske edilmeyen Burak'ın liglerin kaydırılmasıyla birlikte 17-19 Nisan tarihleri arasında oynanacak Trabzonspor mücadelesinde takımdaki yerini alacağı öğrenildi. 

Burak'ın bu süreçte tedavisiyle birlikte antrenman programının da kontrollü olarak devam edeceği ve birkaç gün içinde takımla birlikte çalışmalara başlayacağı ifade edildi. 
 
Uzun süredir sakat olan Semih Kaya'nın da tedavisinin sürdüğü vurgulanırken durumu iyi olan genç futbolcunun ağrılarının zaman zaman nüksettiği bu yüzden de teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun tam olarak hazır olmadan bu oyuncuyu oynatmayı düşünmediği belirtildi. 

Kardemir Karabükspor karşılaşmasında 3-0'a kadar takımının oynadığı futboldan memnun olan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun her maçta son bölümlerde yaşanan düşüşe ise çare aradığı vurgulandı. 

Hamzaoğlu'nun oyuncularına ''Bu bizim için adeta alışkanlık oldu. Konsantrasyonu kaybettiğimiz anda kalemizde gol görüyoruz. İlk dakikadan son dakikaya kadar aynı ciddiyet içinde oynamamız gerekiyor. Bir anlık dikkatsizlik kalan 8 haftada bizi çok zor durumlara düşürebilir. Hepinizden her maçta hiçbir rakibi küçümsemeden 90 dakika mücadeleyi bırakmamanızı bekliyorum. '' dediği öğrenildi. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray