Aslan'ın gözdesine Kartal kancası

Video yükleniyor...

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına kadrosuna takviye yaparak başlamak isteyen Beşiktaş'ta yönetim teknik direktör Slaven Biliç'in istediği transferlerden en az birini hafta sonuna kadar sonuçlandırmak istiyor.

Stoper sorununu Manchester City'de forma giyen joleon Lescott'u kadrosuna katarak çözmek isteyen siyah beyazlılar; İngiliz kulübünden gelen haber üzerine bir hafta daha beklemeye geçti.

Manchester City kendi kadrosuna katacağı savunma oyuncusuna göre Lescott'un gönderilip gönderilmeyeceğine karar verecek. Manchester City, Lescott'u gözden çıkarırsa Beşiktaş prensipte anlaştığı ingiliz futbolcuyla sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş gelecek sezon için Sırp savunma oyuncusu Nemanja Vidic'e de göz koydu. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcunun, formasını giydiği ünlü ingiliz kulübü Manchester United ile sözleşmesinin sezon sonunda biteceği, Beşiktaş'ın Vidic'e gelecek sezondan itibaren formasını giydirmeyi istediği öğrenildi.

Bu arada siyah beyazlı takım, hücuma dönük orta saha oyuncusu Aaron Hunt ile de gelecek sezon için temaslarda bulundu. Werder Bremen'le sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 27 yaşındaki Hunt'ın prensipte siyah beyazlıların teklifine evet dediği belirtildi.
-reklam01-