'Yeni Aslanlar göz doldurdu

'Yeni Aslanlar göz doldurdu
Galatasaray, Ziraat türkiye KUpas B Grubu maçında Tokatspor'u 3-0 yendi. Sarı kırmızılılarda yeni isimler oynadıkları futbolla dikkat çekti.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Tokatspor'a konuk olan Galatasaray'da, teknik direktör Roberto Mancini, yeni transferlerden 6'sına bu maçta ilk 11'de şans verdi. Eli kırılan Oğuzhan Kayar dışında yeni transferlerin tamamını Tokat kafilesine dahil eden Mancini, yeni transferlerden Alex Telles, Salih Dursun, Izet Hajrovic, Lucas Ontivero, Veysel Sarı ve Guillermo Burdisso'ya ilk 11'de şans verdi. Telles, Ontivero, Burdisso ve Veysel Sarı, ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi. Yeni isimlerden Koray Günter, İbrahim Coşkun ve Umut Gündoğan ise yedek soyundu.

Yıldızlarından yoksun olarak Tokat'a giden Galatasaray, ilk kez birarada oynayan kadrosuyla maça iyi başlayan takım oldu. Özellikle genç Lucas'ın seri çalımları ve göze hoş gelen hareketleriyle ivmelenen sarı kırmızılılarda 19 yaşındaki gen yıldızın bir topu da diirekten döndü. İlk golü 25. dakikada yeni transferlerden Hajrovic'le bulan Galatasaray, rahat tempoda götürdüğü maçın ilk yarısında Yekta'nın nefis şutuyla farkı ikiye çıkardı.

İkinci yarıda ev sahibi en azından bir gol bulmak için baskı yapsa da konuk takım, 83. dakikada Hajrovic'in pasını değerlendiren Veysel Sarı ile skoru 3-0'a getirip maçı da bu sonuçla kazandı. 

Galatasaray, bu sonuçla puanını 10'a yükseltip son maç öncesinde avantaj yakaladı.


TOKATSPOR - GALATASARAY : 0-3

STAT: Gaziosmanpaşa (Tokat)
HAKEM: Özgüç Türkalp

TOKATSPOR: Mehmet Dönmezdemir, Furkan, Yaşar, Sebahattin, Gökhan, Caner, Rıdvan, Güven (Dk. 31 Serkan), Mutlu (Dk. 69 Emin), Mehmet Öncan, Abdullah (Dk. 46 Özgür)
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Şahan

GALATASARAY: Ufuk, Salih, Chedjou, Burdisso, Alex Telles (Dk. 72 Berk), Veysel, Yekta, Hajrovic, Ontivero (Dk. 68 Umut Gündoğan), Emre, Umut Bulut (Dk. 79 Koray)
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini

GOL: Dk. 25 Hajrovic; Dk. 40 Yekta; Dk. 83 Veysel
SARI KART: Dk. 50 Veysel