Kolo Muani: "Artık her şey için çok geç..."

Kolo Muani: "Artık her şey için çok geç..."
2022 Dünya Kupası final karşılaşmasında Arjantin'e kaybeden Fransa'da, oyuna sonradan dahil olan Randal Kolo Muani, net bir gol şansında Arjantin kalecisi Emiliano Martinez'i geçememişti. 

Eintracht Frankfurt forması giyen 24 yaşındaki futbolcu, beIN SPORTS Fransa'ya verdiği röportajda, Dünya Kupası finalinde değerlendiremediği pozisyonu halen unutamadığını söyledi. 

"Topu Mbappe'ye gönderebilirdim"

Yaşadığı an hakkında konuşan Kolo Muani, "Pozisyon geliştikten sonra kendi kendime 'İşte Randal, şu anda vurmalısın' dedim ve şutumu çıkardım. Topu yakın direğe nişanlamak istedim ancak Martinez çok iyi bir kurtarış yaptı. Aslında topu Mbappe'ye de gönderebilirdim. Ancak bunu maçın adrenalini ile göremedim." dedi. 

Fransız futbolcu, "Videoyu izleyerek diğer olasılıkları keşfettim. Ancak artık her şey için çok geç... Yaşadığım olay hala aklımda ve o anı ömrüm boyunca kafamda taşıyacağım." diyerek sözlerini sonlandırdı. 



Karim Benzema'nın sakatlanmasının ardından Fransa Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosuna dahil edilen Randal Kolo Muani, turnuvada ülkesi adına 3 maça çıkarken, 1 gol ve 1 asist kaydetti.

beinsports.com.tr / Dış Haberler