Kıran kırana pazarlık!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de forvet transferi Emmanuel Emenike'ye endeksli. Nijeryalı Golcüyü yeniden takıma döndürmek üzere yoğun çaba harcayan sarı lacivertli yönetimin, Rus Kulübü'nün inadını kıramaması halinde başka bir yıldıza yöneleceği öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetimi'nin henüz Emenike ve menajeri ile pazarlık masasına oturmadığı ancak oyuncudan gelen olumlu yanıt sonrası Spartak Moskova Kulübü ile kıran kırana pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

Yapılan görüşmelerde belirli mesafe kat edilmesinin ardından yüz yüze görüşmeler için bir yöneticinin Rusya'ya gittiği ve iki kulüp arasında pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı bildirildi.

Anlaşmanın ardından Emenike ve menajeri ile masaya oturacak olan Fenerbahçeli Yöneticilerin, Nijeryalı golcünün sarı lacivertli takıma dönmekteki isteğine güvenerek bu transferi bir kaç gün içerisinde noktalamayı hedefledikleri gelen haberler arasında.

Emenike'nin dışında bir de yerli forvet transfer etmek isteyen Fenerbahçe Yönetimi'nin Gaziantepsporlu Cenk Tosun ile de anlaşmaya vardığı, bu oyuncunun kulübü ile arasındaki sorunları gidermesinin ardından resmi imzayı attırmayı planladıkları öğrenildi.

Öte yandan Şampiyonlar Ligine 3. öneleme turundan dahil olacak Fenerbahçe'de hesaplar Basel'in İsviçre Liginde şampiyon olması üzerine yapılıyor. Sarı Lacivertliler, Basel'in şampiyon olması durumunda kura çekiminde seri başı olacak ve FC Nordsjaeland, Zulte Waregem, Grasshoppers veya Salzburg'dan biriyle eşleşecek.

Basel'in şampiyonluğu kaçırması durumunda ise Fenerbahçe'nin eşleşeceği muhtemel rakipler; Lyon, Zenit, PSV Eindhoven, Metalist Kharkiv ve Basel gibi güçlü ekipler olacak.