Kimler gidecek, kimler kalacak?

Video yükleniyor...

Galatasaray bir yandan başkan Ünal Aysal'ın belirttiği gibi kadrosuna katacağı 2 transfer konusunda girişimlerini sürdürürken, bir yandan da kadrosundakiler arasından 4 yabancıyı göndermenin yollarını arıyor.

Yabancı bir forvet bir de stoper almayı hedefleyen sarı kırmızılılar, 5+3+1 yabancı kontejanındaki artı 1'i kullanmak istemiyor ve yabancı kadrosunu 8 futbolcuda tutmak istiyor.

Kadrosundaki yabancı sayısı nedeniyle transferde sıkıntı yaşayan Galatasaray, kadro dışı olan Dany, Eboue, Ontivero gibi isimlerin kulüp bularak gitmelerini bekliyor. Bu futblcular gitmemekte diretirse, sarı kırmızılı yöneticiler kadrosundaki şişkinlik konusunda sorun olan yabancılardan kurtulmak için formüller üretmeye çalışıyor.

Dany, Eboue, Ontivero dışında kadrodaki yabancılardan birinin de gitmesi beklenirken, bu konuda gündemdeki isimlerden birisi geçen sezon da Malaga'da kiralık oynayan Amrabat. Faslı futbolcunun kiralık forma giyme konusunda Malaga ile yeniden anlaştığı ve Galatasaray ile görüşmelerin de son noktaya geldiği öğrenildi.

Bu arada Eskişehirspor, sarı kırmızılı takımın genç futbolcusu Sinan Gümüş'e talip olunca, Galatasaray için Tarık Çamdal defterinin de yeniden açılması gündeme geldi.

Sinan'a talip olan Eskişehirspor'un mali açıdan çok rahat hareket edememesi nedeniyle takasta, yıllık 900 bin euro alan ve maliyeti de yüksek Tarık'ı kullanabilece düşünülüyor.