Kenan Yıldız'a İngiltere'den müjdeli haber!

Kenan Yıldız'a İngiltere'den müjdeli haber!
İtalya Serie A ekibi Juventus forması giyen Federico Chiesa'nın İngiltere'ye transfer olacağı iddia edilirken, milli yıldızımız Kenan Yıldız'ın daha fazla süre alabileceğine dikkat çekildi. 

İngiliz basınından TEAMtalk'ta yer alan habere göre, Manchester United ve Liverpool bu yaz Federico Chiesa'yı kadrosuna katmak istiyor. ManU ile son dönemde sıkça adı geçen yıldız futbolcunun Liverpool'un gündemine de geldiği aktarıldı. Manchester United'ın bu transferde geride kalacağı aktarılan haberde, 26 yaşındaki kanat oyuncusu için ilk somut adımın Liverpool tarafından atıldığı belirtildi.

Kenan Yıldız'a müjde

Federico Chiesa'nın bu yaz İngiltere'ye olan olası transferi Juventus'un genç oyuncusu Kenan Yıldız için iyi bir haber niteliği taşıyor. Chiesa ile forma rekabetinde bulunan milli yıldızımızın bu transferin gerçekleşmesi durumunda Juventus ile daha fazla süre alması bekleniyor.

Chiesa bu sezon Juve formasıyla toplamda 25 maça çıkıp 7 gol atarken, iki de asist yaptı. Kenan Yıldız ise bu sezon A takımda 21 mücadele oynadı. 18 yaşındaki futbolcu 21 karşılaşmada 3 gol atmayı başardı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler