"Kazanmayı sonuna kadar hak ettik"

"Kazanmayı sonuna kadar hak ettik"
Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, Türkiye Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes karşısında çok kötü oynadıkları bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Mahmuti, 83-61 yenildikleri karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, uzun lig maratonunda bu tip maçlar olabileceğini aktararak, "Rakibimizi tebrik ediyorum. Maça çok durağan bir şekilde başladık ve mücadele olarak bir adım gerideydik. Bu durağanlığımız Anadolu Efes'in kontrolü elinden tutmasını sağladı. Üçüncü çeyreğin sonlarında farkı tek haneleri getirdik ama bir iki hata yaptık ve direncimiz düştü. Kaliteli bir basketbol ortaya koyamadık" şeklinde konuştu.

Darüşşafaka Doğuş'un basketbolcusu Taylor Darnell Brown da Anadolu Efes karşısında sezonun en kötü oyununu sergilediklerini, karşılaşmadan ders çıkarmaları gerektiğini ifade etti.

Ivkovic: "Kazanmayı sonuna kadar hak ettik"


Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic ise hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını dile getirerek, "İyi bir performans ortaya koyarak maçı kazanmayı sonuna kadar hak ettik. İlk çeyrekte oyunu çok iyi açtık. 22 sayılık fark büyük olabilir ama rakibimiz de iyi oynadı. Çok çalışmaya devam etmeliyiz. Önümüzdeki iki maçı da bitirip takımı play-offa hazırlayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Lacivert-beyazlı basketbolcu Okben Ulubay da defansta ve hücumda çok iyi oynayıp beklediklerinden rahat bir galibiyet aldıklarını kaydetti.