"Kazanamayacağımız maç yok"

Video yükleniyor...

Galatasaray'da Mersin idman yurdu karşısında 2 kere yenik duruma düşülmesine rağmen maçı 3 puanla kapatmanın sevinci yaşanırken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun oyuncularını ikinci yarıdaki mücadele nedeniyle tebrik ettiği öğrenildi. 
 
Devre arasında futbolcularını hakeme yapılan itirazlar nedeniyle uyaran ve sadece maça konsantre olmalarını isteyen Hamzaoğlu'nun karşılaşma sonrası, "Son haftalarda alınan galibiyetlerin ardından düşüş olacağını tahmin ediyordum. Ama açıkçası ilk yarıdaki gibi bir oyun beklemiyordum. İkinci yarıda yapmamız gerekeni yaptık ve maçı kazandık. Bu maçtan çıkarılması gereken sonuç şudur ki; Galatasaray gibi oynar, mücadele edersek kazanamayacağız maç yok. Benim için en önemli şey 2 kere yenik duruma düşmemize rağmen hiç oyunu bırakmadınız, hep kazanmak için savaştınız ve istediğinizi aldınız. Bunun için size teşekkür ediyorum ve hepinizi mücadeleniz için kutluyorum" şeklinde konuştuğu öğrenildi. 

Mersin İY maçının ilk yarısında başına aldığı darbe nedeniyle hemen hastaneye kaldırılan Semih'in yapılan tetkiklerinin temiz çıkması sevinç yaratırken 1 gece hastanede kontrol altında tutulan ve ardından taburcu olan Semih'in birkaç gün evde dinleneceği belirtildi. 
 
Ziraat Türkiye Kupası maçlarında yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele eden sarı kırmızılılarda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Semih'i Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında zaten oynatmayı düşünmediği vurgulanırken,  Cuma günü oynanacak Gençlerbirliği karşılaşmasında takımdaki yerini alacağı ifade edildi. 
 
Galatasaray'da gördüğü sarı kart nedeniyle Melo cezalı duruma düşerken Gençlerbirliği deplasmanında  teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Selçuk'un yanında Brezilyalı oyuncunun yerine Emre Çolak'ı görevlendirmeyi düşündüğü öğrenildi.