Kartal'ın gözü bu ikilide

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, sezonun ilk iki haftası sonunda forvet hattının performansından memnun kalmadı.  3-2 kazanılan Karabükspor maçında savunma hatalarını iyi değerlendiren sarı lacivertli takımın forvet oyuncuları, Trabzonspor karşılaşmasında pozisyon üretmekte zorlanırken, bireysel performnasları da teknik ekibi tatmin etmedi.

Geçtiğimiz sezon toplam 27 gole imza atan Emenike - Sow ikilisinin istenen form grafiğine henüz ulaşamadığı dikkat çekerken, İsmail Kartal'ın bu iki oyuncu ile özel olarak ilgilendiği ve hafta boyunca özel çalışmalar uygulatacağı öğrenildi.

Bu ikilinin fiziksel olarak da hazır duruma gelmemesi, haftasonunda oynanacak Gaziantepspor maçı öncesi Kartal'ı tedirgin ederken, iki oyuncudan bir tanesinin yedek kulübesine çekilebileceği ifade edildi.

Trabzonspor
karşısında ayak parmağına uygulanan özel bir bandajla sahaya çıkan Caner erkin'in durumunun daha iyi olduğu kaydedildi. Yıldız oyuncunun ağrılarının bulunması nedeniyle 2 gün dinlendirileceği, ancak pazar günü sahada olmasına engel bir durumun bulunmadığı açıklandı.

Sakatlıkları devam eden Raul Meireles ve Egemen Korkmaz'ın tedavilerine ise yoğun bir sekilde devam ediliyor. Egemen'in 2 hafta sonra topla çalışmalara başlaması planlanırken, Meireles'in de takıma katılması için en az bir haftalık zaman olduğu öğrenildi.