Kartal'dan sürpriz hamle

Video yükleniyor...

Ara transfer döneminde özellikle defansa takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta adaylar arasına 30 yaşındaki Fransız futbolcu Michael Ciani de eklendi.

Transferde Martin linnes, Ivo Pınto, Pavel Kaderabek isimleri üzerinde duran siyah beyazlıların, İtalya'nın Lazio kulübü ile Haziran 2015'te sözleşmesi sona erecek ciani ile de ilgilendiği iddia edildi.

Fransa basını, Lazio'nun Michael Ciani'yi ocak ayında da gönderebileceğini ve adaylar arasında Beşiktaş'ın da yer aldığını belirtti. İtalyan basını da Ciani ile ilgilenen kulüpler arasında Norwich City, Swansea, Lens'in de bulunduğuna ancak Galler kulübü Cardiff City'nin Fransız stoperin transferi konusunda ısrarcı olduğuna değindi.

Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlı takıma önceki gün antrenmanda adalesinde ağrı hisseden Tomas Sivok'tan ise kötü haber geldi. Çekilen MR sonucunda Sivok'un sağ arka adalesinde yırtık belirlendi.

Teknik direktör Slaven Biliç'in Sivok'un yokluğunda savunmanın göbeğinde Necip'e görev vermesi tahmin ediliyor.  Hırvat teknik adamın, Kasımpaşa karşısında kalede Cenk Gönen'e yer verip savunmayı Serdar, Necip, Ersan ve Motta'dan oluşturması, önlerinde Atiba ile Veli'ye yer verip sağda gökhan ortada Sosa ve solda Olcay veya Frei, ileri de Demba Ba onbirini sahaya sürmesi bekleniyor.