Kartal'dan Emenike'ye özel görev! Rize maçında bu mevkide oynayacak!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de gözler Çaykur Rizespor maçına çevrilirken Teknik Direktör İsmail Kartal cumartesi günkü maçın onbirini şekillendirmeye başladı. Kadroda en dikkat çekici nokta ise Kuyt'ın yokluğunda sağ kanadın Emenike'ye teslim edilecek olması.

Beşiktaş derbisinde taraftarla girdiği tartışma sonrası sahayı terk etmek isteyen ve tepkileri üzerine çeken Nijeryalı Futbolcunun bu haftada ilk onbirdeki yerini alacağı öğrenildi.

Kuyt'ın sakat olması nedeniyle sağ kanatta oluşacak boşluğu Emenike ile doldurma kararı alan İsmail Kartal'ın, Nijeryalıdan boşalan sol kanatı da Alper Potuk'a emamer edeceği bildirildi.

İleri uçta Moussa Sow'u görevlendirmesine kesin gözü ile bakılan İsmail Kartal'ın orta saha seçimi ise merak ediliyor. Raul Meireles'in hala takımla birlikte çalışmalara başlayamamış olması can sıkarken, Portekizlinin maça yetişememesi durumunda Diego Ribas'a gün doğacağı gelen haberler arasında.

İsmail Kartal'ın bu durumda kaptan Emre Belözoğlu'nu Mehmet Topal'ın yanına ön libero mevkisine çekeceği ve forvet arkasında Diego'yu görevlendirmeyi planladığı ifade ediliyor.

Milli oyuncularının dönmesi ile taktik çalışmalara da başlayacak olan sarı lacivertlilerin, rakiplerinin sistemine göre de özel hücum ve duran top organizasyonları üzerinde durdukları bildirildi.

Teknik Direktör İsmail Kartal ve ekibinin Çaykur Rizespor'un maç kasetlerini ezberlediği ve maça kadar oyuncuları ile ayrıntılı analiz toplantıları yapacağı öğrenildi.